Εταιρεία

EXPAND DIGITAL

Το 2006 δημιουργήσαμε την Expand Digital και αναλάβαμε την αντιπροσώπευση και υποστήριξη στην Ελλάδα των προϊόντων της PRIMERA, η οποία είναι η κορυφαία εταιρία στον χώρο των αυτοματοποιημένων μηχανών αντιγραφής και αναπαραγωγής CD, DVD & blu-ray στον κόσμο. Η PRIMERA κατασκευάζει μια γκάμα μηχανημάτων που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε μεγέθους εταιρίας. Τα ρομποτικά αντιγραφικά όπως και τα εκτυπωτικά συστήματα της PRIMERA είναι τα πλέον  αξιόπιστα, ταχύτατα, και οικονομικά. Με αυτή την φιλοσοφία η PRIMERA έχει εδραιωθεί παγκοσμίως ως ο ηγέτης στον χώρο της.

Το 2007 προχωρήσαμε σε δύο νέες συνεργασίες με την All Pro Solutions και την Vinpower, δύο από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες στον χώρο των επαγγελματικών αυτοματοποιημένων συστημάτων αντιγραφής και εκτύπωση οπτικών μέσων.

Το 2008 εισχωρήσαμε σε δύο νέες αγορές, μια στον χώρο των εκτυπωτών για ετικέτες και η άλλη στον χώρο των εκτυπωτών ID Card PVC Card με την συνεργασία μας με την FARGO ID.

To 2009 δημιουργήσαμε μια νέα συνεργασία με την Kodak για την διανομή των επαγγελματικών σαρωτών κειμένου και εικόνας (Scanners). Οι σειρές των scanners της Kodak είναι από τα κορυφαία συστήματα αυτοματοποιημένης σάρωσης φωτογραφείων και εγγράφων στην αγορά. Επίσης την ίδια χρονιά η Expand Digital έγινε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της TEAC Disc publishing systems, μια συνεργασία με ένα από τους ποιο επώνυμους κατασκευαστές.

Από την αρχή δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και στο after sales service. Πάντα προσπαθούμε με την προσωπική επαφή που διατηρούμε με τους πελάτες μας, να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

H εξειδίκευση και η τιμολογιακή μας πολιτική ταυτόχρονα με την τεράστια συνεχόμενη προσπάθεια στην υποστήριξη των πελατών μας,  για την σωστή επιλογή εξοπλισμού αλλά και το after sale support, μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Η γνώμη μας είναι ότι η κρίση εκτός από προβλήματα δημιουργεί ευκαιρίες και ξεκαθαρίζει την αγορά. Στην αγορά θα επικρατήσουν οι ποιό δυνατοί και ευέλικτοι, και αυτοί που θα καταφέρουν να προσαρμοστούν, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες. Πολλοί πελάτες μας αγοράζουν τα μηχανήματα μας και μπαίνουν στον χώρο της αναπαραγωγής CD, DVD και στην εκτύπωση ετικετών. Προσφέροντας αυτές τις νέες υπηρεσίες, καλύπτουν την διαφορά από τους χαμένους τζίρους των παραδοσιακών τους υπηρεσιών, δημιουργώντας ταυτόχρονα και ένα σημαντικό ανταγωνιστικό προτέρημα.

Επίσης ένας τρόπος να αντιμετωπίσουν την κρίση οι επιχειρήσεις είναι η μείωση των εξόδων τους. Αντικαθιστώντας τα διαφημιστικά, τα εγχειρίδια χρήσης και τους παραδοσιακούς καταλόγους προϊόντων με ηλεκτρονικούς, σε CD ή DVD μπορεί μια επιχείρηση να μειώσει κατά πολύ τα έξοδα της. Βλέπουμε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπάρχει μια τεράστια αύξηση αυτής της τάσης.

Οι τιμές μας ήταν και είναι οι χαμηλότερες στην Ελλάδα. Με την βοήθεια των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε, έχουμε καταφέρει να ρίξουμε όλες τις τιμές των προϊόντων, μέσα στην κρίση μέχρι και σε ποσοστό 35%!