Η παρούσα δήλωση παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούνται στην Βάση δεδομένων επικοινωνίας της Expand

H Expand Digital διατηρεί και θα διατηρεί τα παρακάτω δικαιώματα:

Πληροφορίες επικοινωνίας που εσείς επιλέγετε να παράσχετε στην Expand Digital, μέσω του ιστότοπου της ή με άλλον τρόπο.

Πληροφορίες που συλλέγονται από τον ιστότοπο της Expand Digital περιλαμβάνοντας πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookies1 και άλλων παρόμοιων εργαλείων.

Δεν χρειάζεται να δώσετε προσωπικές πληροφορίες για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο της Expand Digital. Για να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας της Expand Digital, οι μόνες πληροφορίες που χρειάζεται να δώσετε είναι η διεύθυνση e-mail σας το τηλέφωνο σας και το ονοματεπώνυμο σας. Όλα τα άλλα πεδία πληροφοριών κατά την εγγραφή είναι προαιρετικά.

Ο σκοπός της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σχετικά με εσάς είναι καθαρά για την επικοινωνία μαζί σας και μόνο εφ’ όσον το έχετε ζητήσει.

(«Επεξεργασία» σημαίνει οτιδήποτε κάνει η Expand Digital με τις πληροφορίες που σας αφορούν, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής, διατήρησης, χρήσης και γνωστοποίησής τους.)

Εάν επιλέξετε να παράσχετε πληροφορίες πέραν αυτών που απαιτεί η Expand Digital να παράσχετε, η βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών είναι η συγκατάθεσή σας, όπως αποδεικνύεται από την εκούσια παροχή των εν λόγω πληροφοριών.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε.

Όπου έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας σε αυτό η Expand Digital θα χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας για σκοπούς επικοινωνίας και  μάρκετινγκ μέσω e-mail, την ενημέρωσή σας για προϊόντα ή προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν και  την πρόσκληση σας σε εκθέσεις ή σε εκδηλώσεις.

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται στα συστήματα της Expand Digital για δύο έτη και μετά διαγράφονται αυτόματα εκτός εάν ζητήσετε το αντίθετο.

Έχετε το δικαίωμα σε οποιοδήποτε χρόνο της επεξεργασίας ή διαγραφής των στοιχείων σας από τα συστήματα μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Expand Digital μέσω e-mail ([email protected]) ή τηλεφώνου (210 6833358).