εκτυπωτής τροφίμων

Εκτυπωτής τροφίμων Eddie

Δημιουργήστε εκτυπώνοντας φωτογραφίες, λογότυπα, σχέδιο, κείμενο, στην επιφάνεια πολλών ειδών διατροφής.

εκτυπωτής βρωσίμων μελανιών

Ο Eddie απαντάει

Μπορώ να δημιουργήσω για μια μεγάλη ποικιλία αγορών και εμπορικών δραστηριοτήτων. Είτε σε αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, εκθέσεις, καταστήματα δώρων, εκδηλώσεις και λούνα παρκ. Δημιουργήστε μαζί μου εξατομικευμένα είδη διατροφής:
  • για πάρτι γενεθλίων, γάμους, βαπτίσεις οικογενειακούς εορτασμούς και άλλα
  • ως διαφημιστικά είδη με το δικό σας λογότυπο για εκθέσεις και (εταιρικές) εκδηλώσεις
  • ως αναμνηστικά για επίσκεψη σε εκδρομικούς προορισμούς και δραστηριότητες αναψυχής (π.χ. ζωολογικοί κήποι, θεματικά πάρκα και λούνα παρκ, εσωτερικές παιδικές χαρές)
Εκτυπώνω σε μια ποικιλία ειδών τροφίμων, όπως σε συγκεκριμένα παγωμένα ή απευθείας σε μπισκότα, γλυκά cupcake, macarons, λευκή σοκολάτα, αρτοσκευάσματα, μπάρες σοκολάτας και πολλά άλλα γλυκά.
Όταν εκτυπώνω σε κατάλληλες επιφάνειες, όπως παγωμένες ή ζαχαρόπαστα, οι εκτυπώσεις μου στα τρόφιμα διαρκούν έως και μερικούς μήνες.
Βεβαίως. Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή με Windows, μπορείτε να κατεβάσετε το BarTender Designer. Για χρήστες Mac. Αφού εγγραφείτε στον ιστότοπο της DTM, μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό σχεδίασης Swift Publisher δωρεάν.
Για λόγους ασφάλειας και πιστοποίησης, τα δοχεία μελανιού είναι ειδικά σχεδιασμένα για μένα. Επομένως δεν θα τα βρείτε σε καταστήματα λιανικής. Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου πρόβλημα! Απλώς παραγγείλετε από την Εxpand digital, επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεών στο 211 0191519 για να μάθετε διαθεσιμότητα.
Το μελάνι μου έχει πιστοποιηθεί από το FDA και έχει επίσης έγκριση από την ΕΕ για χρήση ως πρόσθετο τροφίμων. Αυτό με κάνει έναν από τους ασφαλέστερους εκτυπωτές άμεσης κατανάλωσης.
Όχι… και ναι! Το πιο σημαντικό μέρος της εκτύπωσης υψηλής ποιότητας είναι η χρήση ενός κατάλληλου γλάσου. Τα παγωμένα που είναι λευκά και ξηρά-σκληρά δουλεύουν καλύτερα, για παράδειγμα λευκή σοκολάτα. Τα είδη διατροφής, όπως τα μπισκότα, πρέπει να είναι επίπεδα και ομοιόμορφα σε μέγεθος. Αλλά όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία μου στα αριστερά, μπορώ επίσης να εκτυπώσω μπισκότα χωρίς γλάσο και ακόμη και σε κυματιστά πατατάκια. Άρα αξίζει να δοκιμάσετε μερικά πράγματα μαζί μου.
Πιστοποιήσεις βιομηχανίας τροφίμων, ο Eddie σχεδιάστηκε από την αρχή για να πληροί ή να υπερβαίνει όλες τις κανονιστικές απαιτήσεις για τον συγκεκριμένο σκοπό ως βρώσιμο μελάνι εκτυπωτή. Πιστοποιήθηκε πρώτα από τη NSF, μια βιομηχανία εκτυπωτών. Η πιστοποίηση NSF διαβεβαιώνει τους ιδιοκτήτες και τους πελάτες ότι το προϊόν έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από έναν από τους πιο γνωστούς, ανεξάρτητους οργανισμούς που υπάρχουν σήμερα. Το σήμα NSF εκτιμάται από καταναλωτές, κατασκευαστές, εμπόρους λιανικής και ρυθμιστικές υπηρεσίες παγκοσμίως. Το βρώσιμο δοχείο μελανιού πληροί όλα τα πρότυπα ΕΕ και FDA για χρήση ως πρόσθετο τροφίμων. Το ίδιο το δοχείο μελανιού πληροί τα πρότυπα cGMP και ολόκληρες οι διαδικασίες κατασκευής και πλήρωσης δοχείων είναι συμβατές με FDA και πιστοποιημένες με cGMP. Το βρώσιμο μελάνι είναι επίσης πιστοποιημένο από Kosher και Halal και είναι κατάλληλο για vegans.

Ενσωματωμένη κεφαλή εκτύπωσης στο μελανοδοχείο

Η Eddie διαθέτει την κεφαλή εκτύπωσης και το διαμέρισμα μελανιού σε ένα φυσίγγιο που δεν δίνει καμία πιθανότητα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας να συσσωρεύσει βακτήρια σε σωλήνες μελανιού ή σταθερές εγκατεστημένες κεφαλές εκτύπωσης. Εάν το μελάνι έχει εξαντληθεί, η εισαγωγή νέου μελανοδοχείου διαρκεί δευτερόλεπτα. Με κάθε αλλαγή μελανοδοχείου, χρησιμοποιείτε πάντα μια νέα κεφαλή εκτύπωσης και έτσι αποκτάτε κυριολεκτικά έναν νέο εκτυπωτή.

Πλήρεις πιστοποιήσεις ασφάλειας τροφίμων

Το Eddie σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται σε περιβάλλοντα επεξεργασίας τροφίμων ώστε να πληροί όλα τα πρότυπα υγιεινής. Το περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι, τα εξαρτήματα που καθαρίζονται εύκολα και το πιστοποιημένο μελάνι με εγκρίσεις ΕΕ και FDA καθιστούν τον Eddie τον ασφαλέστερο εκτυπωτή άμεσης κατανάλωσης στην κατηγορία του.

Μηχανισμός  τροφοδοσίας

Ένας μοχλός μεταφέρει τα στοιχεία εκτύπωσης από το καρουσέλ στον εκτυπωτή, ο οποίος στη συνέχεια ρυθμίζει αυτόματα το ύψος και εκτυπώνει τα αντικείμενα. Στη συνέχεια τοποθετούνται πίσω στο καρουσέλ.

Απλή λειτουργία

Μέχρι 12 αντικείμενα εκτύπωσης μπορούν να τοποθετηθούν στην πλάκα του καρουζέλ. Κατά την εκτύπωση αυτά μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν και να συλλεχθούν, γεγονός που επιτρέπει μια συνεχή, ομαλή ροή εργασίας.

Καμία αλλαγή στη γεύση

Λόγω της άμεσης εκτύπωσης δεν υπάρχει κάτι που να παρεμβαίνει στη γεύση και  θα μείωνε την ποιότητα του φαγητού.

Απευθείας εκτύπωση σε τρόφιμα

Οι εκτυπωτές τροφίμων σε αυτό το εύρος τιμών συνήθως εκτυπώνουν σε χαρτί γκοφρέτας ή σε φύλλα φοντάν. Όταν αυτά είναι κολλημένα στο προϊόν, τα οποία όχι μόνο αλλάζουν την εμφάνιση και τη γεύση του προϊόντος, αλλά μπορούν επίσης να μειώσουν την αξία του (π.χ. macaron με κολλημένο στη γκοφρέτα). Ο Eddie εκτυπώνει απευθείας στο είδος του φαγητού που επιτρέπει μια εξαιρετικά επαγγελματική εμφάνιση και εξαιρετική λεπτομέρεια. Ακόμη και καμπύλες και ανώμαλες επιφάνειες παράγουν εξαιρετικά αποτελέσματα

Προσαρμοσμένοι δίσκοι

Διατίθενται ειδικοί δίσκοι και αποστάτες. Αυτοί επιτρέπουν την εκτύπωση κυριολεκτικά σε οποιοδήποτε αντικείμενο εντός των αναφερόμενων προδιαγραφών.

Εάν χρησιμοποιείται τον βασικό δίσκο καρουζέλ, ο Eddie μπορεί να εκτυπώσει σε κατάλληλα είδη διατροφής, όπως μπισκότα, καραμέλες, λευκή σοκολάτα, μπισκότα, macarons, marshmallows, μπάρες σοκολάτας και σε πολλά άλλα με μέγιστη διάμετρο 89 mm και ύψος 20-25 mm.

Η χειροκίνητη λειτουργία με τα επιπλέον πρόσθετα-δίσκους , επεκτείνει αυτές τις παραμέτρους έως 120 x 120 mm και επιτρέπει πιο παχιά αντικείμενα με μέγιστο ύψος 27 mm.

Ο «δίσκος macaron» είναι ένας από τους πολλούς νέους δίσκους που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το Eddie by DTM Print, συμπεριλαμβανομένου ενός για μικρά σοκολατάκια και ενός με χαραγμένο πλέγμα που καθιστά την τοποθέτηση των ειδών φαγητού πολύ πιο εύκολη. Με τη χρήση των προσαρμοσμένων δίσκων, η παραγωγή πολλαπλών αντικειμένων σε μία εκτέλεση είναι εύκολη, ακριβής.

Η DTM Print προσφέρει την υπηρεσία παραγωγής custom δίσκων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη.

Eddie prinetr