Βασική Υποστήριξη

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ετήσια συνδρομή κατά την οποία έχετε τηλεφωνική υποστήριξη για 12 μήνες από το τεχνικό τμήμα της Expand Digital.  Για τα νέα συστήματα παρέχεται χωρίς χρέωση για 12 μήνες.

Τηλέφωνα 6909650720  VIBER 6983635008

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ετήσια συνδρομή που αφορά  τον απομακρυσμένο έλεγχο του συστήματος σας (team viewer) από το τεχνικό τμήμα της Expand Digital.  Για τα νέα συστήματα παρέχεται χωρίς χρέωση για 12 μήνες

Τηλέφωνα 6909650720  VIBER 6983635008

ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΕΓΓΥΗΣΗ

Για όλη την διάρκεια της εγγύησης (την διάρκεια της οποίας καθορίζει ο κατασκευαστής) η πιθανή επισκευή καλύπτεται στην εταιρία μας και περιλαμβάνει τα ανταλλακτικά και την εργασία δωρεάν.  Μετά την λήξη της εγγύησης οι παραπάνω υπηρεσίες και ανταλλακτικά χρεώνονται.

Προαιρετικά Πακέτα Υποστήριξης

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης κατά 12 μήνες. Ισχύει μόνο για νέα συστήματα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Έρχεται τεχνικός στον χώρο σας, εγκαθιστά το σύστημα και εκπαιδεύει ένα άτομο ώστε να μπορεί να λειτουργεί το σύστημα.  Το κόστος εξαρτάται από το μηχάνημα και από την απόσταση που θα εγκατασταθεί το σύστημα από την έδρα μας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ετήσια συνδρομή κατά την διάρκεια της οποίας εάν παρουσιαστεί βλάβη στο σύστημά σας την ώρα που θα το φέρετε στο service παραλαμβάνετε ένα αντίστοιχο ώστε να μην σταματήσει η παραγωγή σας.

ON Site Service

Το πακέτο αφορά χρέωση ανά περίσταση.  Από την δήλωση της βλάβης αποστέλλοντας email στο [email protected]  έρχεται τεχνικός στον χώρο σας το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα.  Εφόσον το σύστημα επισκευάζεται, επιτόπου προχωράει στην επισκευή με μοναδική extra χρέωση τα ανταλλακτικά αν χρειαστούν. Σε περίπτωση που δεν επισκευάζεται επιτόπου, παραλαμβάνει το σύστημα και το φέρνει στην εταιρία μας.  Όταν είναι έτοιμο επιστρέφεται σε εσάς χωρίς επιπλέον χρέωση.  Η υπηρεσία παρέχεται μόνο εντός Αττικής.

On Site Pick Up and Return

Σε περίπτωση αδυναμίας αποστολής του συστήματος σας στο service , υπάλληλος της εταιρία μας, το παραλαμβάνει από εσάς και το φέρνει στο service. Όταν είναι έτοιμο το επιστρέφουμε στην έδρα σας. Η υπηρεσία παρέχεται μόνο εντός Αττικής.

DISCONTINUED PRODUCT SUPPORT

Παρακάτω θα βρείτε την κατηγορία με τα προιόντα που η παραγωγή τους έχει σταματήσει